Kiadó Házrész, Budapest, XV. kerület

#131100087

Kiadó Házrész

120 000 Ft

Budapest, XV. kerület
Alapterület:
71 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Vállalkozók figyelem! 
Pólus Center közelében, kiváló elhelyezkedéssel és tömegközlekedéssel, irodának vagy csendes vállalkozói tevékenységre kiadó épület teljes földszintje! 

A XV. Kerület kertvárosi övezetében, csendes, rendezett környéken kiadó ez a 82 négyzetméteres, világos, teljesen külön bejáratú földszinti ingatlan.

Az 1970 években épült, mára tetőtérbeépítéssel rendelkező téglaépítésű ház alsó szintje, három külön bejáratú szobával rendelkezik, melyekbe egy tágas előszobán keresztül juthatunk. A szintén tágas konyha az étkezőnek is helyt ad.

Nyílászárók: régi típusú dupla ablakok. Burkolat: a szobák parkettásak, a konyha és a fürdő mázas lappal, az előszoba metlachi burkolattal ellátott. A fűtés lemezradiátoros leadókkal gázcirkó, a használati melegvizet villanybojler adja. 

Közmű, költségek, parkolás:
Saját villanyóra és gázóra rendelkezésre áll, átírható, valamint szükség szerint víz almérő is felszerelhető. Fogyasztás alapján történik a fizetés. A parkolás az utcán ingyenes, de külön megállapodás alapján az udvarba gépkocsi beállási lehetőség is szóba jöhet.

Elhelyezkedés, közlekedés: Pólus Centertől 1,3 km, Őrs vezér tér 6 km, M3-as bevezető 800 m, M0-ás 4,9 km. M1-es megállója 400 m, M3-as megállója 600 m. Buszok a közelben: 8E, 7E,/A stb.

Fizetési feltételek:
1 havi bérleti díj + 3 havi bérleti díjnak megfelelő kaució szerződéskötéskor fizetendő.

Az ingatlan kiürítve kerül átadásra, minimum 1 évre bérelhető.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése