Eladó Családi ház, Göd

#131100075

Eladó Családi ház

140 millió Ft

Göd Felsőgöd
Alapterület:
250 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 083 m2
Újszerű
Cirkó
Vegyes
Részben bútorozott
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

FELSŐ-GÖDÖN, DUNA-PART KÖZELI GYÖNGYSZEM, ÍZLÉSES, IDŐTÁLLÓ, IGÉNYES KIVITELEZÉS, ELEGANCIA, BIZTONSÁG, KÉNYELEM SOK EXTRÁVAL! 


Egyedülálló a piacon! Vásároljon minőséget! 
Dunához csupán 550 méterre, Felső-Gödön, Dunai oldalon, csodás természeti környezetben eladó ez a csupán 17 éves, családi házas ingatlan. 

A 2001. évben 1083 négyzetméteres telekre épített családi ház 250 négyzetméteres, melyben a központi helyet a 47 négyzetméteres - étkezővel szinteltolással, de egy térben megálmodott - nappali foglalja el. Három hálószoba, és három gardrob került kialakításra, kiváló minőségben. A ház mindhárom szinten tartalmaz egy fürdőszobát. A pinceszinten a konditerem, valamint a 4 személyes Finnrelax szauna és szolárium szolgálja az ott lakók kényelmét. A két fűthető garázs is a főépületben kapott helyett, egyik a földszinten, másik a pince szintjén. 

MŰSZAKI TARTALOM:
A kivitelezés kizárólag szakemberekkel, megbízható cégekkel, márkákkal történt. A teljes ingatlanra az igényes anyagválasztás, az egységes, visszafogott stílus jellemző. Az alapozás előtt talajmechanikai vizsgálat készült, a tégla falat szigetelő vakolattal látták el, a födém betongerendás, kefnis födém. A fa fedélszék Tondach cserép héjalással lett borítva. A külső homlokzat újraszínezése 6 éve történt. A belső járólapos padlózatokat, a fürdőszobákat a legkiválóbb minőség jellemzi, időtálló, igényes burkolatok. A külső nyílászárók vörös fenyőből készültek, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel, a belső nyílászárók anyaga tölgy. Minden nyílászáró szegmenesíves kialakítású, kiváló állapotban. A konyhabútor cseresznyefából készült, a konyhai műszaki tartalom a legjobb minőségből lett kiválasztva. (Ariston, AEG, Blanco) Nagyszerűen karbantartott, újszerű ingatlan. 

KÖZMŰ és EXTRÁK: 
Teljes közművesítettség, gáz-cirkó és kandalló fűtéssel. Az ingatlan teljes vízellátása vízlágyító berendezésen keresztül történik, megakadályozva a vízkövesedést. Az ivóvíz tisztítására külön víztisztító berendezés szolgál. A használtvíz, valamint a csapadékvíz elvezetését két kiemelő szivattyú is segíti. A biztonsághoz a minőségi kamera- és riasztórendszer járul hozzá. A terasz fedését elektromos napellenző teljes teraszfedéssel biztosítja, valamint az extra méretű szaletli teljes árnyékolására is elektromos irányítású árnyékoló rendszer szolgál. A kapu, valamint a garázsok bejáratai automatizált, elektromos kapuk, valamint a kerti, bejárati világítás mozgás- és fényérzékelős kiépítésű. A kert: Toro öntözőrendszer, a gyeptéglás telepített gyep alatt vakondháló, a kavicságyak alatt geotextil segíti a kert könnyebb gondozását. 

ELHELYEZKEDÉS, KÖZLEKEDÉS:
Felsőgöd, Budapest Belvárosától 34 km-re, Vác központjától 9 km-re található.
Az ingatlan a Dunához 550 méterre helyezkedik el, gyalog 7 perc.

Vasút: A 24 km-re lévő Budapest-Nyugati Pályaudvar 33 perc alatt érhető el. A zónázó járatok fél óránként közlekednek. 
Autóbusz: A távolsági buszjáratok csúcsidőben szintén félóránként indulnak (300-as busz megállója 250 méterre van), fél óra alatt az Újpest, Városkapu végállomásra érkeznek Gödről.
Gépjármű: Az M0-s körgyűrűre, a Megyeri hídhoz 21 perc alatt lehet beérni, de Budapest belvárosa is csupán háromnegyed óra alatt elérhető.

FEKVÉS, NÖVÉNYZET, KERT: 
Duna-közeli, ősfás környezet. Az ingatlanon intimitását az utcafronton épített kőkerítés és kb. 140 tuja és hamisciprusból álló, egészséges élő kerítés biztosítja, melynek magassága 6-9 méter. A minőségi térburkolat 6 éves, a parkosított kertben nagyméretű, terméskő csobogó, szerszámtároló házikó, valamint hatalmas szaletli épült. 

Meggyőződésem, hogy ebben a kategóriában Ön a legjobbra talált! 

Megtekintésre komoly érdeklődőket várunk, az ingatlan bemutatására rugalmasan állunk rendelkezésre!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Panellakás
Telephely
Üzlethelyiség
Irodaház